keskiviikko 7. elokuuta 2013

Hampuusishampoo



Oon ollu jo kauan vailla palashampoota rastojen pesuun, tänään sain viimein ostettua. Googletin ensin, että mistä täältä Oulusta semmosen sais, ettei tarviis nettikaupoista tilata. Löytyi ihan outo kauppa nimeltä Terveyskioski, ja sille osoite keskustasta.

Voin kertoo etten lähde ihan heti uudestaan keskustaan, ahdisti sen verran. Äsken vielä sanoin etten mene sinne enää koskaan, mutta nyt on jo kanta hieman lieventynyt. Minä en edes ajanut, vaan Mikko, mutta olin silti ihan ihmisraunio. Kaupan pitäis olla jossain tässä, parkkipaikkaa ei löydy mistään, hei tuossa on, eikun siihen tarviis ostaa parkkilippu, ei oo käteistä, hei tuolla on kiekkopaikkoja, jaa ne on kaikki täynnä. Lopulta kävi tuuri, kun ajettiin auto parkkilippupaikalle ja lähimpään lippuautomaattiin oli joku jättänyt maksetun lipun, jossa oli melkein tunti aikaa. Oho! No sitten piti turvautua Google Mapsiin, että löytyy uudestaan se saaterin kauppa. Osoite näytti johonkin pienehköön kauppakeskukseen, mentiin sinne, missään kyltissä ei lue Terveyskioski. Alimmassa kerroksessa on kyllä Life-niminen kauppa joka näyttää olevan joku luontaistuotemyymälä. Menin kysymään tiskiltä, ja vastaus oli että kyllä täällä myydään Terveyskioskin tuotteita. Jes!

Ostin hamppu-turveshampoon, koska se näytti just semmoselta että hipit pesee sillä rastoja. Plus että Mikko sanoi sen haisevan hyvältä (= hampulta), minusta se kyllä haisee vähän kissan perseeltä.


Pesin just eilen hiukset niin en nyt viiti tuota kokeilla, mutta lauantaina meillä on saunavuoro, niin siellä sitten. Tänään tuli postissa mun uudet 10mm venytyskorut, jotka aion kans laittaa lauantaisaunassa (menee paremmin paikalleen lämpimän suihkun / saunan jälkeen). Meillä ei oo ollu koskaan ennen saunavuoroa, kun Iisalmessa ne oli järjestään 10e/kk ja vuoro oli pahimmillaan vain puoli tuntia. Täällä se kuuluu vuokraan, ja vuoroja saa varata jopa kolme samalle viikolle! Varasin sitten lauantaille kaksi 50min vuoroa peräkkäin, koska inhaa käydä kiireellä saunassa. Tosi kätevää kun voi PSOAS:in nettipalvelussa tehdä varaukset millon vaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti